Waar zitten jullie?
LET OP! On The One zit NIET in het Klokgebouw!!!
Je vind ons recht tegenover het Klokgebouw in Area 51, onze ingang bevindt zich tegenover de kleine parkeerplaats van het Veemgebouw.We raden je aan om met Google Maps te navigeren om onze ingang te vinden.

Waar kan ik parkeren?
Op de kleine parkeerplaats van het Veemgebouw  kunt u 2 uur GRATIS parkeren als u bij aanschaf van iets kleins in de Vershal bij de kassa om een gratis uitrijkaart vraagt. Ook kunt u op een aantal omringende straten op Strijp-S, de parkeerplaats op de ventweg van de Beukenlaan en de groenewoudseweg gratis parkeren.

Wat zijn jullie prijzen?
Onze tarieven vind je hier. Voor danseducatie boven de 21 jaar wordt 21% btw gerekend, vandaar dat wij twee verschillende tarieven hanteren.

Wat voor kleding moet ik aan?
Dansen is het fijnst in loszittende kleding en soepele schoenen. Wij hebben nog geen kleedlokaal helaas maar er kan eventueel op de toiletten omgekleed worden.

Waarom heten jullie niet meer Rugged Studio?
We hebben door de jaren gezien hoe Rugged Studio steeds belangrijker werd voor andere dansers. Sommige van de leerlingen zijn zo goed geworden dat ze nu les kunnen geven en langzaam maar zeker ook een naam voor zichzelf beginnen te maken in de scene. Ook vinden steeds meer Urban dansstijlen een thuisbasis bij ons. De naam Rugged Studio dekte hierdoor niet meer de lading van de plek, vandaar een nieuwe start: On The One Dance, Talent & Event complex.