BREAKDANCE / 18+

Geboren uit worsteling en wanhoop in Bronx om wereldwijde populariteit en zelfs olympische status te bereiken. Breaking, ook wel bekend als "breakdance" wordt door velen beschouwd als het ware element van de Hiphopcultuur.

Heb je het altijd al graag willen proberen maar heb je nooit een les gevonden die bij je past? Deze les is bedoeld voor aspirant Bboys en Bgirls van minimaal 18 jaar oud met weinig of geen ervaring in de stijl of dansen in het algemeen. In deze les krijg je een solide basis in alle vier de elementen van het breaken - toprock, footwork, freezes en powermoves en oefeningen om je vaardigheden in je eigen tempo te ontwikkelen. Dus als je een nieuwe manier wilt vinden om jezelf te uiten of gewoon op zoek bent naar een geweldige full-body workout, dan zullen deze lessen geweldig voor je zijn!

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more

Docent: Len

DSC_0060.jpg

Len is begonnen met breaken in 2002. Over de jaren heeft Len uitgebreide nationale en internationale ervaring opgedaan zowel in het theater als op de battle vloer. Één maand voor de ‘Dutch Bboy Championship’ in 2007 besloot Len, samen met 10 andere vrienden, de crew Cypher Active te vormen. Ze werden toen uitgeroepen tot ‘Best upcoming crew’ van Nederland. Vanaf dit moment was Cypher Active een feit. Sinds een aantal jaar is Len ook onderdeel van Cypher HQ, de plek voor break en hiphop in 's-Hertogenbosch. Tot op de dag van vandaag is hij zelf nog zeer actief in battles. Momenteel geeft hij op dagelijkse basis les in verschillende niveaus en sinds 2018 ook bij ons!