BREAKDANCE / 18+

DSC_0089.jpg

Geboren uit worsteling en wanhoop in Bronx om wereldwijde populariteit en zelfs olympische status te bereiken. Breaking, ook wel bekend als "breakdance" wordt door velen beschouwd als het ware element van de Hiphopcultuur.

Heb je het altijd al graag willen proberen maar heb je nooit een les gevonden die bij je past? Deze les is bedoeld voor aspirant Bboys en Bgirls van minimaal 18 jaar oud met weinig of geen ervaring in de stijl of dansen in het algemeen. In deze les krijg je een solide basis in alle vier de elementen van het breaken - toprock, footwork, freezes en powermoves en oefeningen om je vaardigheden in je eigen tempo te ontwikkelen. Dus als je een nieuwe manier wilt vinden om jezelf te uiten of gewoon op zoek bent naar een geweldige full-body workout, dan zullen deze lessen geweldig voor je zijn!


video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more

Docent: Tjalling Ruiten

DSC_0044.jpg

Tjalling “Squarez” Ruiten staat bekend om zijn Kung Fu-geïnspireerde moves, zijn vermogen om te freestyle en zijn 'Be Like Water'-flow. Hij won UK Champs Holland, BC-1 City Cypher Eindhoven, Battle VNR in Parijs, Breakjunkies en nam deel aan Who Can Roast the Most in Orlando. Tjalling is in 2002 begonnen met break, en geeft al voor de dansschool les zins 2012. Naast zijn enorme talent in Break geeft hij ook natuurkunde op de middelbare school.