BREAKDANCE / Beginners 8+

2019301 Les Levi_-15.jpg

Geboren uit worsteling en wanhoop in Bronx om wereldwijde populariteit en zelfs olympische status te bereiken. Breaking, ook mediaal bekend als "breakdance" wordt door velen beschouwd als het ware element van de Hip Hop cultuur.

Deze les richt zich op aspirant Bboys en Bgirls vanaf 8 jaar. In deze les krijgen kinderen een solide basis in alle vier de elementen breakrock, footwork, freezes en powermoves. Deze fysiek zeer veeleisende dansstijl zal kinderen altijd in beweging houden, hun zelfvertrouwen vergroten en hen helpen hun eigen stem te vinden door middel van beweging.

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more

Docent: Levi

DSC_0052.jpg

Levi is een energieke, gepassioneerde jongen van 15 jaar oud. Hij is begonnen op de dansvloer als 8 jarig jongetje en danst nog steeds elke dag met volle energie. Hij heeft met zijn toenmalige Break Crew in de finale van Holland’s got talent 2016 gestaan en hij heeft bij NBL de 3e plaats weten te behalen. Levi's diverse dansstijl maakt hem uniek. Hij houd ervan om deze passie te delen met zijn leerlingen, en ze van de cultuur te laten proeven. Om deze reden weet Levi elke week weer met volle passie les te geven.