BREAKDANCE / Masterclass

Geboren uit worsteling en wanhoop in Bronx om wereldwijde populariteit en zelfs olympische status te bereiken. Breaking, ook wel bekend als "breakdance" wordt door velen beschouwd als het ware element van de Hiphopcultuur.
Onze Masterclass is een uniek concept gericht op bboys en bgirls met een gemiddeld en gevorderd niveau. Om het meest uiteenlopende en inspirerende palet van kennis te leveren, verandert de leraar elke twee weken. We zorgen ervoor dat de leraren altijd erkende en succesvolle bboys en bgirls zijn uit de scene. Je kunt deze klas wekelijks volgen, als losse les of met een vijf lessen kaart.


Docent: The Ruggeds & Friends

35357432_1710294315690604_1109740135341096960_o.jpg

Elke twee weken veranderd de leraar van deze klas. Meestal zal het een lid zijn van de Ruggeds crew, de wereldwijd bekende crew van Eindhoven. De Ruggeds streden en wonen bij enkele van de grootste en prestigieuze toernooien wereldwijd.

Onder tal van prestaties telt: Wereldtitel in 2014 op de Bboy kampioenschappen UK, Battle of The Year (tweede plaats in 2013), Silverback Open, Freestyle Session en R16.

Duzk, Leelou, Jazzy Gypz, Niek Traa, Roy, Stepper, Tawfiq, Skychief - Deze 8 zeer getalenteerde bboys staan bekend om hun unieke individuele stijlen, muzikaliteit en acrobatische routines en zijn een van de weinige niet-sterrenteams die strijden om een internationaal niveau.