BREAKDANCE Intermediate

Geboren uit worsteling en wanhoop in Bronx om wereldwijde populariteit en zelfs olympische status te bereiken. Breaking, ook wel bekend als "breakdance" wordt door velen beschouwd als het ware element van de Hiphopcultuur.

In deze les krijgen kinderen een solide basis in alle vier de elementen breakrock, footwork, freezes en powermoves. Deze fysiek zeer veeleisende dansstijl zal kinderen altijd in beweging houden, hun zelfvertrouwen vergroten en hen helpen hun eigen stem te vinden door middel van beweging.


Docent: Len

DSC_0060.jpg

Len is begonnen met breaken in 2002. Over de jaren heeft Len uitgebreide nationale en internationale ervaring opgedaan zowel in het theater als op de battle vloer. Één maand voor de ‘Dutch Bboy Championship’ in 2007 besloot Len, samen met 10 andere vrienden, de crew Cypher Active te vormen. Ze werden toen uitgeroepen tot ‘Best upcoming crew’ van Nederland. Vanaf dit moment was Cypher Active een feit. Sinds een aantal jaar is Len ook onderdeel van Cypher HQ, de plek voor break en hiphop in 's-Hertogenbosch. Tot op de dag van vandaag is hij zelf nog zeer actief in battles. Momenteel geeft hij op dagelijkse basis les in verschillende niveaus en sinds 2018 ook bij ons!