BREAKDANCE Kids 6+

Geboren uit worsteling en wanhoop in Bronx om wereldwijde populariteit en zelfs olympische status te bereiken. Breaking, ook wel bekend als "breakdance" wordt door velen beschouwd als het ware element van de Hiphopcultuur.

In deze les krijgen kinderen een solide basis in alle vier de elementen breakrock, footwork, freezes en powermoves. Deze fysiek zeer veeleisende dansstijl zal kinderen altijd in beweging houden, hun zelfvertrouwen vergroten en hen helpen hun eigen stem te vinden door middel van beweging.


Docent: Sam

DSC_0056.jpg

Sam is al 8 jaar aan het breaken en is niet van plan om te stoppen, hij is hiermee begonnen omdat zijn moeder hem ertoe heeft gezet en na zijn proefles was hij meteen verkocht. Hij heeft met zijn crew de Fresh Allstars al vele prijzen in de wacht gesleept in binnen en buitenland en zijn tijdens Holland’s Got Talent 2016 tot in de finale gekomen. Sam is als danser zeer origineel, hiermee probeert zich in zijn dans te onderscheiden en met succes! Nu hij zelf les geeft aan kids 6+, vind Sam het belangrijk om buiten leraar ook een vriend voor de kids te zijn om de les minder spannend en dus leuker te maken. Zo wisseld hij het leren van nieuwe dingen wat betreft breakdance ook af met leuke spelletjes om de les vooral leuk te houden!